Inkt

Oostindische inkt komt van oorsprong uit China. Het is een zwarte, watervaste tekeninkt. Gebruik echter in een vulpen alleen vulpeninkt!

Tekeninkt is een watervaste inkt in verschillende, transparante kleuren. Het heeft een korte droogtijd, waardoor het geschikt is voor laag over laag techniek. Ook te gebruiken voor kalligraferen.
Ecoline is een kant en klare vloeibare waterverf. Het is waterverdunbaar, niet watervast en de kleuren zijn onderling mengbaar. Werkstukken gemaakt van ecoline kunnen het beste in een tekenmap bewaard worden.
Kalligrafie inkt is om mee te schrijven. Geschikt voor dooppen, penseel en zelfs vulpen. Deze gepigmenteerde inkt munt uit in helderheid en kleurkracht. De kleuren zijn onderling goed mengbaar, waterverdunbaar en lichtecht. 
Pearlescent is een inkt op acrylbasis in parelmoerkleuren. Deze inkt wordt door illustratoren, ontwerpers, kalligrafisten en decoratieve artiesten gebruikt voor speciale effecten. De kleuren zijn onderling goed mengbaar, waterverdunbaar en lichtecht.
Vulpeninkt is een fijne, niet watervaste inkt. Het is ook geschikt voor kalligrafie.

© 2016 - 2021 Boeken & Pennen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel